facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

Spalletti: "Wordt nu heel lastig om Juventus terug te halen"

Gepost in fcupdate


13:53 – Juventus boekte zaterdagavond een 1-0 zege op concurrent AS Roma waardoor het gat tussen beide ploegen nu zeven punten bedraagt. Volgens trainer Luciano Spalletti wordt het voor Roma nu wel erg lastig om op gelijke hoogte met de koploper te komen.

"Door het gat wat nu ontstaan is, heeft Juventus alles in eigen handen. Het wordt wel heel erg lastig voor ons om dat weer in te halen", aldus Spalletti na afloop tegenover de verzamelde media. "In de tweede helft vond ik ons best goed spelen, maar toen stonden we al op achterstand. Die mentaliteit hadden we vanaf het begin moeten tonen."

Ondanks de belangrijke overwinning was Juventus-trainer Massimiliano Allegri nog niet helemaal tevreden. "Ons positiespel was niet fantastisch en Roma kwam in de slotfase nog dichtbij de gelijkmaker. De zeven punten voorsprong zijn prettig, maar er is nog een lange weg te gaan. Ik ben niet geïnteresseerd in records alleen maar in wie er aan het einde bovenaan staat", aldus Allegri tijdens de persconferentie.


fcupdate


Web Statistics