facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

Ulderink baalt van Jong Ajax: "Waren te ego

Gepost in fcupdate


12:48 – Niet voor het eerst dit seizoen verloor Jong Ajax vrijdag een duel dat net zo goed in een gelijkspel of een zege had kunnen eindigen. De talenten konden prima meekomen met het hoog geklasseerde FC Eindhoven, maar werden uiteindelijk wel op een 1-2 nederlaag getrakteerd. Dit tot frustratie van trainer Andries Ulderink, die zijn ploeg met name in de eerste helft prima zag spelen.

"Wij speelden de eerste helft behoorlijk goed", zegt Ulderink op de clubsite. "We hadden vaak controle en dreigende momenten, maar waren ook in de eindfase slordig. Dan hoopt je dat je in de tweede helft de puntjes op de i kan zetten." Dat lukte niet. Jong Ajax kwam slecht uit de rust en keek na drie minuten tegen een 0-1 achterstand aan.

Viktor Fischer trok daarna de stand gelijk, maar in de laatste minuten ging het alsnog mis voor de Amsterdammers. "In de tweede helft zakten we ver weg", zag de coach. "Ik vond dat sommige spelers te egoïstisch waren. Dat heeft ons de kop gekost. Eindhoven had meer dreigende momenten." 

Fischer speelde bij de eerste tegentreffer een negatieve hoofdrol, door zijn man te laten lopen. "Ik heb die man in mijn rug nooit gezien", geeft hij toe op de clubsite. "Hij maakt het goed af, maar ik had natuurlijk wel een rotgevoel."


fcupdate


Web Statistics