facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

Cocu houdt PSV scherp: "Nog genoeg doelen te bereiken"

Gepost in fcupdate


14:48 – Hoewel de titel binnen is, wil Phillip Cocu niet dat PSV in de laatste weken van dit seizoen verslapt. In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Excelsior wijst de coach erop dat er nog veel te behalen valt voor zijn team.

"Er staat geen druk meer op de groep vanwege het kampioenschap, maar dat betekent niet dat we nergens meer om spelen. Er zijn nog genoeg doelen te bereiken", zegt hij op de clubwebsite. "Er wordt nog gestreden om de topscorerstitel, we kunnen het puntenrecord (87) bereiken en we willen de minste tegendoelpunten incasseren. Dat leeft in de groep, de intentie is er om het seizoen op deze manier goed af te sluiten."

Alle festiviteiten moeten nu weer even worden vergeten, benadrukt de voormalig middenvelder. "We hebben een geweldige week gehad en gaan nu weer verder richting het einde van de competitie. Vanaf donderdag is er weer serieus getraind en ligt de focus op de wedstrijd. We gaan erheen om te winnen, want we willen er alles aan doen om het seizoen tot een goed einde te brengen. Op het veld moeten we dat uitstralen."

Stijn Schaars behoort tegen Excelsior tot de selectie en kan zijn eerste minuten van het seizoen gaan maken. Jorrit Hendrix, Santiago Arias, Joshua Brenet, Florian Jozefzoon en Nigel Bertrams zijn geblesseerd.


fcupdate


Web Statistics