facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

'Speurend PSV gaat opnieuw voor de buitencategorie en kijkt rond in Oekra

Gepost in Voetbalprimeur


woensdag 1 april 2015 om 12:13
'Speurend PSV gaat opnieuw voor de buitencategorie en kijkt rond in Oekraïne'

PSV gaat na het vastleggen van Andrés Guardado zeker nog niet op zijn lauweren rusten. De Eindhovenaren hopen komende zomer opnieuw een speler van de buitencategorie naar Nederland te kunnen halen.

Het Algemeen Dagblad meldt woensdag dat PSV daarvoor met speciale belangstelling naar Oekraïne kijkt. Scouts houden de competitie daar extra goed in de gaten, omdat men de hoop heeft dat de onrust in het door oorlog verscheurde land tot een leegloop leidt.

PSV hoopt zodoende dat er een speler losgeweekt kan worden die normaliter zijn neus ophaalt voor de Eredivisie. Het aantrekken van zo'n topper zou een nieuw stuntje zijn, nadat technisch manager Marcel Brands er vorig jaar al in slaagde om 108-voudig international Guardado tot een transfer te verleiden. Deelname aan de Champions League zou in dat kader een mooi sportief en financieel steuntje in de rug zijn. 

Over namen van kandidaten is overigens nog niets bekend. Jeremain Lens speelt voor Dinamo Kiev, maar de verwachting is dat de buitenspeler voor een aantrekkelijke competitie als de Bundesliga of de Premier League kiest. PSV had eerder ook belangstelling voor Miguel Veloso, die eveneens voor Kiev uitkomt.

NIEUW: Razendsnel en gratis PSV-nieuws ontvangen via WhatsApp? Voeg dan +316 1964 6266 toe aan je contacten en stuur ons PSV AAN via WhatsApp. Spam-vrij! Meer info? Kijk hier.

Bekijk gerelateerd nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Voetbalprimeur


Web Statistics