facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

'Delegatie van Manchester United bekeek 'nieuwe Robben' tijdens oefenwedstrijd'

Gepost in Voetbalprimeur


donderdag 2 april 2015 om 10:22
'Delegatie van Manchester United bekeek 'nieuwe Robben' tijdens oefenwedstrijd'

In 2003 had Manchester United maar wat graag Arjen Robben vastgelegd. Ondanks een bod van elf miljoen euro ging de vleugelspeler uiteindelijk naar Chelsea. United wil dit niet nog een keer laten gebeuren en zet volgens Manchester Evening News vol in op de komst van Memphis Depay.

Twaalf jaar na het mislopen van Robben moet Depay dus wél de overstap naar Manchester maken. Dinsdag zat Louis van Gaal daarom met een deel van zijn staf op de tribunes van de Arena waar Nederland won van Spanje. Van Gaal zag hoe de 'nieuwe Robben', zoals de krant Depay typeert, een van de beste spelers op het veld was. Dit maakt de geruchten over een zomerse overstap van de 21-jarige PSV-speler alleen maar hardnekkiger.

Een overstap van Depay zou niet de eerste transfer tussen PSV en Manchester United zijn. De Red Devils hebben eerder zaken gedaan met de Eindhovenaren. Zo vertrokken Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy en Ji-Sung Park in het verleden vanuit Noord-Brabant naar Manchester. Ook Robben was bijna United-speler geweest. Chelsea besloot echter meer te bieden, waardoor Robben uiteindelijk naar Londen vertrok. 

De interesse in Depay kan die wonden dichten. Engelse media zien in Depay de 'nieuwe Robben' en speculeren al wie het slachtoffer wordt van zijn komst. Hoogstwaarschijnlijk zal Adnan Januzaj volgens die media zakken in de pikkorde, mocht de 21-jarige Nederlander de overstap maken. De angst om nog een speler van het kaliber Robben mis te lopen is te groot om Depay niet over te nemen.

NIEUW: Razendsnel en gratis PSV-nieuws ontvangen via WhatsApp? Voeg dan +316 1964 6266 toe aan je contacten en stuur ons PSV AAN via WhatsApp. Spam-vrij! Meer info? Kijk hier.

Poll

Bekijk gerelateerd nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Voetbalprimeur


Web Statistics