facebook-normaal symbaloo-normaal  twitter-normaal 

'Feyenoord twijfelt over Kazim en wacht op update van drie andere spitsen'

Gepost in Voetbalprimeur


donderdag 2 april 2015 om 21:42
'Feyenoord twijfelt over Kazim en wacht op update van drie andere spitsen'

Bij Feyenoord twijfelt niemand meer aan de terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip, maar rond de huidige spitsen in Rotterdam is er veel minder duidelijkheid. Anass Achahbar en Colin Kazim-Richards vormen een vraagteken voor volgend seizoen.

Achahbar krijgt op korte termijn een aanbieding en is geneigd die te ondertekenen als Feyenoord hem een duidelijk sportief plan kan schetsen, schrijft het Algemeen Dagblad donderdagavond. De 21-jarige spits brak voor de interlandperiode definitief door, met een glansrol in de Eredivisie-topper tegen PSV (2-1 zege).

Kazim-Richards is een twijfelgeval in De Kuip. Feyenoord, dat de spits huurt van Bursaspor, heeft tot 1 mei de tijd om de optie tot koop te lichten. Kazim-Richards wil niet terug naar Turkije en smeekt om een langer verblijf bij zijn huidige club. Het AD meldt dat de Feyenoord-top nog geen besluit heeft genomen, maar dat er alle tijd is om te bekijken of hij daadwerkelijk in de Kuip blijft, of dat hij in de zomer alsnog aan een andere club zal worden verkocht.

John Guidetti staat volgens de krant nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling van de Rotterdamse club. De Zweedse lieveling van het Legioen speelt op huurbasis bij Celtic en kan transfervrij weg bij Manchester City. Het is wachten op nieuwe ontwikkelingen.

NIEUW: Razendsnel en gratis Feyenoord-nieuws ontvangen via WhatsApp? Voeg dan +316 1964 6142 toe aan je contacten en stuur ons Feyenoord AAN via WhatsApp. Spam-vrij! Meer info? Kijk hier.

Bekijk gerelateerd nieuws

Bekijk het laatste nieuws

Voetbalprimeur


Web Statistics